Vergoeding en tarieven

Fysiotherapie

Wij werken zonder contracten van de zorg-verzekeraar zodat wij meer tijd en aandacht voor u overhouden. Kijk naar uw zorgverzekering voor meer informatie.

Cranio

U krijgt meestal een groot deel van de kosten terug. Klik op de knop wat voor u van toepassing is.

 


Contractvrije fysiotherapie

Bij contractvrije fysiotherapie heeft de zorgverlener geen contract met de zorgverzekeraars, maar factureert deze direct naar u. Als u een behandeling bij een contractvrije fysiotherapeut ondergaat, krijgt u een factuur per mail die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Tarieven

Code Behandeling   €
1870 Intake en onderzoek na verwijzing 45
1864 Screening, intake en onderzoek 30 minuten 55
1000 Fysiotherapie 30 minuten

45

1920 Telefonische zitting fysiotherapie 10-15 minuten

15

0000 Visceraal Therapie 45 minuten

70

24601 CranioSacraal Therapie 30 minuten 45
24601  CranioSacraal Therapie 60 minuten 90

Betaalwijze

U krijgt direct na de behandeling de rekening per mail opgestuurd. Het is in onze praktijk de gewoonte om de rekening direct na afloop van de behandeling te betalen. Contant of pinnen.

Bent u verhinderd?

Wij verzoeken u dringend behandelingen uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren. Gebeurt dat niet, zijn wij begrijpelijkerwijs genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

U heeft geen verwijsbrief nodig van de huisarts

Voor Fysiotherapie, CranioSacraal therapie en Visceraal Therapie heeft u geen doorverwijzing nodig van uw huisarts. Als uw klacht hiervoor aanleiding geeft kan het zijn dat wij uw huisarts eerst om toestemming moeten vragen om u te mogen behandelen. Dit wordt altijd in overleg met u gedaan.