team helende halte

Bij De Helende Halte is 1+1 meer dan 2. Door onze verschillende kwaliteiten inspireren wij elkaar en zijn wij in staat meer uit onszelf te halen waar u uw voordeel mee kan doen.

WAAROM WIJ U GRAAG HELPEN...

Omdat u meer in contact komt met uw gevoel en hierdoor zelf de oorzaak van de klacht ontdekt.

Omdat bindweefseltherapie uw lichaam aanzet tot herstel, dus de kracht komt helemaal uit uzelf.

Omdat dit een kans is om aan uzelf te werken en hiermee uw leven positief te veranderen. 

Omdat bindweefseltherapie je in verbinding met uzelf brengt en verbinding maakt gelukkig en gezond.

Missie en Visie

U komt bij ons om iets van uzelf te leren. Lichamelijk klachten willen u iets vertellen. Wij werken met u samen om dit deel bewust te maken met als leidraad uw lichaam/bindweefsel. Met andere woorden, de therapeut helpt u bij het ''bewustwordings-proces'' in relatie tot de oorsprong van de klacht met behulp van lichte aanraking. Op deze manier komt u meer/weer in contact met uw lichaam en daarmee de wereld om u heen. Dit doen wij op onze manier met behulp van cranio sacraal therapie en visceraal therapie.

 

Onze missie: wij willen onze passie (de therapie) delen, want de schoonheid ervan is in onze ogen authentiek, puur en echt. Bovendien zijn wij verbaasd dat ons aanbod niet heel erg bekend is, daarom willen wij het goede nieuws verspreiden en mensen deze therapie laten ervaren.

 

Onze visie: zoveel mogelijk mensen bereiken met onze therapie om hen daarmee in staat te stellen verbinding met zichzelf te maken en daarmee de wereld om hen heen, want 'verbinding maakt gelukkig en gezond'.

Down to earth

Eckhart Tolle

Deepak Chopra

John E. Upledger

Jean Piere Barral

Neal Donald Walsch


Geef me de moed te accepteren wat niet in mijn vermogen ligt, de kracht om alles te doen wat in mijn vermogen ligt en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken. 

Epictetus.