Link


Cranio Nederland

In Nederland zijn er ongeveer 300 craniotherapeuten professioneel werkzaam in een praktijk. Om als beroepsgroep meer bekend te worden is Cranio Nederland opgericht. Cranio Nederland bestaat uit de volgende organisaties: NCSV, UCN, RCN, UIN en PCSA.

 

Dé Plek Haarlem

Onze nieuwe locatie, er zijn nog meer ruimtes te huur.

  

Inessens Almere

Praktijk voor Podoposturaal Therapie, Visceraal Therapie, Fysiotherapie, CranioSacraal Therapie en Running Therapie van Peter Welters.

 

Natuurgeneeskunde Haarlem

Praktijk voor natuurgeneeskunde, lichaamsgerichte therapie (LGT), klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI), voedingsleer, guasha en MORA bioresonantie therapie van Eelke van der Heide.

 

Centrum Dagda

Centrum voor heling en gezondheid van Harry en Wineke Nijenhuis.

 

Fysiotherapie Wijk aan Zee

Fysiotherapie praktijk in Wijk aan Zee waar wij ook werkzaam zijn, o.a. met Visceraal Therapie en CranioSacraal Therapie.

 

Paula Zaal
Paula is een collega CranioSacraal Therapie. We vinden haar rijk door haar zachtheid, warmte en echtheid. Een warme aanbeveling voor de mensen in de omgeving van Velp.

 

Janneke Borghans
Janneke is een collega CranioSacraal Therapie met als specialiteit dementie. Mooie eigenschappen van Janneke zijn: scherpzinnigheid, zachtheid en humor. Een warme aanbeveling van ons voor mensen in de omgeving van Malden.

 

Upledger Instituut

Opleiding voor CranioSacraal Therapie.

 

Barral instituut

Opleiding voor Visceraal Therapie.

 

Wakker bewust zijn

Wakker is hét centrum in Alkmaar waar je terecht kunt voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spiritualiteit.

 

Heleen Vink

Fotografie (Heleen heeft onze foto's gemaakt).